Burme od belog i roze zlata

Kada se uputite u potragu za Vašim venčanim burmama uvek se postavlja pitanje kakve ili koje burme izabrati. U zlatari Tanasković raspolažemo sa visoko sofisticiranim i atraktivnim modelima burmi, kombinovanih boja belog i roze zlata.

Klijentela se u današnje vreme sve češće opredeljuje za visoko kvalitetnim burmama od belog i roze (pink) zlata.
Naravno postavlja se pitanje zbog čega je to tako? Burme kombinovane sa belim i roze zlatom su te kojima je posvećena posebna pažnja pri dizajniranju. Ručne izrade i vrhunskog kvaliteta ovakve burme se svstavaju u sam vrh venčanih burmi za mladence. Burme izrađene od belog i roze zlata su isključivio izrađene od dva ili više segmenta. Veštim rukama majstora zlatare Tanasković dolazi se do finalnih proizvoda (burmi) koje su proizvod znanja i iskustva stečenih decenijama.

Burme belo-roze zlato pri samoj izradi se sklapaju, nikako se ne farbaju ili potapaju u neke željene boje. Znači nema nanošenja raznih boja veštačkim putem, što bi kasnije dovelo do veoma lakog oštećenja samih burmi.
Još jedan veoma bitan razlog zbog kojeg bi Vam preporučili venčane burme od belog i roze zlata jeste njihova elegancija i suptinost. Venčane burme od belog i roze zlata izrađene za mladence ostavljaju veoma jak i pozitivan utisak. Kao modni detalj veoma popularne i vrlo zahvalne za kombinovanje sa drugim nakitom raznih boja.

Burme za venčanje izrađene ovom tehnikom sklapanja dve interesantne boje zlata su postale popularne i prihvaćene od strane naših klijenata. I ne samo da su postale popularne kao modni detalj, već su i zauzele posebno mesto pri kupovini burmi.
Naravno u našoj zlatari burme za venčanje mozemo izraditi raznim kombinacijama boja zlata.
Celokupna asortiman burmi koje su izrađene u drugim kombinacijama boja može biti izrađen i u belo roze (crvenoj) varijanti.